Bus naar Werk

In 2014 lanceerde de Werkcentrale het project “Bus naar Werk van Stad Brussel”. De Bus naar Werk is een mobiel loket dat informeert over tewerkstellings-, inschakelings- en opleidingsthema’s, evenals de acties daarrond. Verder kan men bij de Bus terecht voor eerstelijnsinformatie en werkzoekenden kunnen met een kennismakingsgesprek worden doorverwezen naar instellingen die aangepaste bijstand kunnen verlenen.s.

Onder begeleiding van de Werkcentrale bezoekt de Bus wekelijks (behalve in juli en augustus) 2 wijken (zie onderstaand plan) :

Op maandag, van 13u tot 16u : Anneessensplein

Tijdens deze permanenties wordt de Bus ook ter beschikking gesteld om uw acties meer zichtbaarheid te geven.

Wat wordt in deze Bus aangeboden?

Richt de Bus in zoals u wil, de opties zijn eindeloos : mini-OCR, sollicitatiegesprekken, taaltesten, informatie over een beroep of een sector, een nieuwe dienst of een actie naar een specifiek doelpubliek toe voorstellen … uw verbeelding bepaalt de opties!

De Bus is uitgerust met laptops, printer en fotokopieermachine en materiaal om buiten een stand op te bouwen.

Intéressé(e) ?
U vindt meer details in het :

Vragen ? Bijstand nodig bij het opzetten van uw project ?

Aarzel niet om contact op te nemen via onderstaand formulier.

Zelfs indien u geen projecten in de nabije toekomst gepland hebt kan u ons alle gegevens over uw diensten bezorgen. De Bus naar Werk is immers ook een informatiepunt. Dit is voor u een andere manier om uw diensten in de kijker te zetten!

Kent u verenigingen die geïnteresseerd zijn? Verspreid de boodschap, dit project rekent ook op u voor haar succes !

Info & Reservatie Bus naar Werk

7 + 11 =

Share This