Verenigingen & Ondernemingen

Een volledig netwerk van verenigingen en ondernemingen

Werkgevers

Uiteenlopende oplossingen voor uw rekruteringsbehoeften!

Bent u op zoek naar een specifiek profiel en vindt u onvoldoende gemotiveerde en competente kandidaten? U wenst meer zichtbaarheid voor uw onderneming en openstaande vacatures?

De Werkcentrale biedt u de gelegenheid om bevoorrechte ontmoetingen te organiseren met werkzoekenden in het kader van originele en innoverende acties. Deze oplossingen geven u de mogelijkheid om mee te genieten van ons netwerk van partners in de werkgelegenheids- en vormingssector. Dit is een ontegensprekelijke troef om uw zichtbaarheid te verhogen bij werkzoekenden en om gemakkelijker te rekruteren.

U beschikt over meerdere opties :

Deelname aan het Jobbeurs. Dit evenement geeft (jonge) laaggeschoolde werkzoekenden de kans om hun vaardigheden in de kijker te zetten via directe contacten met werkgevers.

Organiseer een animatie met de Bus naar Werk. Wenst u een bepaald beroep meer in de kijker te zetten? Heeft u specifieke vereisten bij de rekrutering? Ontmoet direct alle werkzoekenden in het hart van de wijk dankzij de Bus naar Werk.

Huur een van onze zalen af. De Werkcentrale verschaft logistieke ondersteuning voor de organisatie van uw vergaderingen, infosessies, vormingen, recepties, …. Vijf zalen van verschillende groottes zijn beschikbaar.

Alle diensten (behalve zaalverhuur) zijn gratis en toegankelijk zowel voor privé-ondernemingen als voor de publieke sector. Talrijke werkgevers hebben ons reeds hun vertrouwen geschonken. Word een van hen en draag bij tot de verbetering van de werkgelegenheid in Stad Brussel !

Partnerschappen

Samen oplossingen vinden en ontwikkelen voor werkgelegenheid!

In de werkgelegenheids- en vormingssector bestaan talrijke actoren: publieke instellingen, organisaties voor professionele inschakeling, referentiecentra, sociale interim-bureaus, vormingscentra, etc. Allen hebben als doel het helpen en begeleiden van werkzoekenden, maar op verschillende momenten van hun loopbaan. Indien u beter wil begrijpen wie wat doet in deze sector, neem deel aan de vorming Arbeids- en Vormingsbemiddelaar (AVB).

De roeping van de Werkcentrale is om samen te werken met verschillende partners om innoverende en vernieuwende projecten op te richten die kunnen meer werkgelegenheid brengen in Stad Brussel. De twee belangrijkste onder hen zijn: de Bus naar Werk en Two Hands for a Job.

Zin om andere partnerschappen aan te gaan ? Aarzel niet om met ons contact op te nemen.

De Werkcentrale kan eveneens lokalen ter beschikking stellen voor uw werk- en vormingsgerelateerde evenementen. Vergaderzalen zijn beschikbaar voor infosessies, rekruteringssessies, vormingen, etc. Interesse? Contacteer ons !

Share This